Eller, ikke sånn helt på “årntli”, men i forrige uke overtok vi huset vårt så nå er vi ENDELIG huseiere sånn helt-helt formelt. Første steg på veien til adresse Hokksund er altså tatt! Det føles både overveldende, rart og fint på samme tid 🙂 Vi kommer garantert til å kose oss masse i ny-huset. Vi flytter fra mange og mye i Oslo, men vi får mye annet fint i bytte ved å flytte til Hokksund også. Jeg innrømmer allikevel at det foreløpig føles litt rart å skulle flytte “hjem” etter 13 år “på rømmen”… 🙂

Vi overtok onsdag ettermiddag, og hadde tatt oss fri resten av uka for å begynne å føle oss frem på hva vi kunne tenke oss å gjøre av maling og annen oppussing før vi flytter inn og hva som kan vente. Det er rart med det; man ser ikke alle pussige detaljer og all slitasje på visning når rommene er fylt opp av møbler og annet stæsj. Dessuten har noen av rommene farger som ikke heeelt appellerer til oss, så av begge disse grunnene kommer vi til å svinge malekosten i de aller fleste rommene. Vi rekker ikke å male og fikse på alt vi har lyst til før innflyttingen, men vi har begynt på det viktigste for oss (det vil si soverom og oppholdsrom hvor det skal mest møbler inn) og tar resten litt etter litt. Det finnes veldig bra alternativer til oljemaling idag, så det er ikke noe problem å skulle pusse opp litt selv om vi vil komme til å bo midt oppi det med ny baby og det hele.

Vi bodde hos svigers mens vi holdt på forrige helg, og fikk super oppvartning alle dager (som vanlig ♥ og ja, oppvartning, det er omtrent som å bo på hotell å komme til Hasselbakken) og ikke minst verdifull alenetid i huset i og med at svigermor passet på Oliver. Helt uvurderlig hjelp, vi hadde ikke kommet så godt igang uten! Også har vi hatt koselig titte-besøk; både familie og venner har vært innom. Merethe kom med gaver til oss alle tre og kaker til og med. Skal ikke nekte for at det smakte heeelt herlig med nybakt sjokoladekake og eplekake *namnam* I hagen vår står det bl.a. et epletre, og de har vi nå fått prøvesmakt. Veldig gode epler, uten at jeg aner hva slags eplesort det er 😛 Har litt å lære når det kommer til trær, busker og planter som står i hagen ja!

Det ble en liten nedtur etter superhelgen i Hokksund da vi oppdaget at Oliver hadde ørebetennelse da vi kom hjem. Det sluttet å renne væske fra øret etter første dagen og feberen ga seg etter et par dager, så legen mente at det ikke var nødvendig med medisiner. Like greit å slippe det hvis man kan 😉 På 3,5 uke har vi vært gjennom halsbetennelse, øyebetennelse og ørebetennelse. Hva blir det neste?! 😛 Og hvis vi skal følge trenden er det vel gjerne min tur til å få det… :S Men nei *bankibordet* ikke mer sykdom hos oss på en stund nå, takk!

Vi er på plass igjen i Hokksund nå og skal male oss gjennom denne helgen også. Håper å komme et godt stykke videre før vi skal hjem igjen på søndag. Godt å vite hva man skal bruke helgen på i hvert fall 😀