Vel, om du ikke var på visning mandag eller tirsdag i forrige uke, og var en av de som var med på budrunden onsdagen etter, så ble det ikke deg 😛 Jupp, vi har solgt leiligheten vår!!! Og vi er overlykkelige og takknemlige for at så mange var interesserte, for at vi fikk en god pris, og for at alt har gått så raskt og greit etter at vi satte igang salgsprosessen. Vi har til og med vært i kontraktsmøte med de nye eierne allerede. De har ett barn fra før og et til på vei (på omtrent samme tid som oss faktisk) så det er fortsatt sikret liv og røre i oppgangen i blokka 🙂

Det var noen slitsomme dager i forkant av visningene med Oliver som var syk med halsbetennelse med streptokokker, og jeg som ble syk med øyebetennelse og lett halsbetennelse, men nå er det forhåpentligvis lenge til det er vår tur med en sånn runde igjen. Vi fikk det til på et vis (high five og klask på ryggen til oss, kjæresten!), og selv om detaljfrikene (les: Roar og Jorunn) gjerne skulle gjort mer for at “huset” skulle skinne under visningene tror jeg ingen av de som var innom la merke til de detaljene vi ikke rakk å perfeksjonere 😉 Også må jeg si at jeg fint kunne vent meg til et striglet og nyvasket hus en gang i uka. For ikke å snakke om stearinlys i alle rom, og friske blomster og lubne roser i krukker og vaser. Tenk så deilig, vi har hatt et par-tre hjemmekoselige uker nå med mange pene ting stående fremme ♥

Det går selvfølgelig ikke an å leve i et sånt glansbilde av en visningsleilighet, men det er morsomt å se hvor fint det kan bli 🙂 Vi kjørte på med alle klisjeene; grønne urter og frukt på kjøkkenet, en velfylt vin-rack, SPA-stemning på badet, pent oppredde senger, friske blomster, skinnende flater, minimalt med møbler, tepper og inventar, stearinlys i omtrent enhver krik og krok, puter og pledd, og megleren fikk oss til og med med på å henge opp litt pentøy på soverommet og i garderoben i gangen. Jeg var i utgangspunktet skeptisk fordi jeg følte at det så litt vel tilgjort og stylet ut, men jeg ser jo at det ga en fin og litt lunere stemning på prospektbildene så jeg angrer ikke på at vi gikk med på det.

Nå er det tilbake til hverdagen; det meste av stæsjet er ryddet bort fordi det egentlig er litt i veien, spesielt når man bor i en liten leilighet med barn, men vi har selvfølgelig tatt bilder sånn at vi kan se tilbake på alle detaljene vi brukte tid på for at det skulle se pent og innbydende ut for “gjestene” våre 😀