Kan det være at det er noen, eller noe, som følger litt ekstra med på oss for tiden? Som prøver å fortelle meg at de har oss i tankene og at de vil passe på oss mer enn vanlig en periode? Jeg ser i hvert fall stadig vekk hjerter tegnet til meg om dagen, og det er jo en fin ting uansett 🙂 Dette fant jeg på kjøkkenbenken ved vasken etter en lang dag med forberedelser til Olivers bursdagsselskap ♥


Jeg kom forresten til å tenke på dette nydelige diktet, og tenkte at det kunne være en fin ting å dele på bloggen min en vakker søndags formiddag:

Skytsengelen

Jeg er fuglen som banker på vinduet til dig om morgenen
og følgesvennen din, han du ikke kan vite,
blomstene som lyser for den blinde.

Jeg er brekronen over skogene, den blendende
og malmstemmene fra katedralens tårn.
Tanken som plutselig faller ned over dig midt på dagen
og fyller dig med en besynderlig lykke.

Jeg er en du har elsket for lenge siden.
Jeg går ved siden av dig om dagen og ser ufravendt på dig
og legger munnen på hjertet ditt,
men du vet det ikke.

Jeg er den tredje armen din og den andre
skyggen din, den hvite,
som du ikke har hjerte til
og som ikke kan glemme dig mere.

(Rolf Jacobsen)