Da Roar og jeg var i Merethe og Øyvinds bryllup for en måneds tid siden benyttet vi den lille pausen mellom vielsen og middagen da Merethe og Øyvind skulle fotograferes til å rusle litt rundt i Sætre. Roar måtte ha litt mat (bombe *haha*), også spiste vi is og kjæresteskravlet litt. Kameraet var jo selvfølgelig med, naturlig nok siden jeg hadde lyst til å knipse noen minner fra dagen, og plutselig hadde vi vår egen lille fotoshoot i en liten grønn lunge *hihi* Roar tok noen bilder av meg, men fargene ble litt rare så jeg har gjort bildene om til svarthvitt. Koselig å ha noen bilder av gravidmagen i penklær også, siden alle andre bilder som blir tatt av meg stort sett er i hverdagstøy 🙂

Jeg er forresten kjempefornøyd med kjolen min! Den kjøpte jeg på supersalg i en amerikansk nettbutikk som hadde opphørssalg av mammaklær. Pyntet den litt ekstra med en brosje på båndet over magen istedet for å bruke halsekjede. Den lille, søte vesken min må jeg også vise frem, elsker den ♥