…eller så utsetter vi det til en annen kveld, den kvelden adventsstaken er klar 😛 Jeg skal ikke påstå at jeg alltid har klart å adventspynte innen 1. søndag i advent, det er vel heller sånn at jeg plutselig oppdager (litt for sent) at “oj, nå er det visst advent!”. Så kommer den lilla pynten på plass litt etter litt gjennom hele desember, men ojsann, da var det visst plutselig jul og man må frem med den røde pynten. Jaja, det blir jo jul lell 😉 På grunn av hektisk jobbuke med en del kveldsjobbing, noen kjipe nattalarmer og til slutt helgejobbing i forrige uke fikk jeg liksom aldri ut finger’n for å stulle og stelle i leiligheten. Roar og jeg var på shopping på Buskerud Storsenter på lørdag (uten Oliver, juhuu! Litt godt å dra bare vi to uten barn :)), og da fikk vi oppgradert noe av pynten vår. Lilla lys er kjøpt inn, pynten på loftet er lokalisert og mer adventsjulepyntinnkjøp er under planlegging, så i løpet av denne uken bør det meste være på plass. Jeg har tross alt fri fra jobb mesteparten av denne uken, så jeg skal ikke kunne skylde på mangel på fritid i hvert fall 🙂

Jeg hadde store planer om en søt julepakkekalender til Oliver også, men det utgår visst på grunn av for liten tid til “mekking”. Egentlig like greit siden jeg tror han ikke bryr seg så mye om sånne tradisjoner, eller husker dem neste år for den saks skyld, nå som han foreløpig bare er to år. Men fra og med neste år tror jeg det kan være viktig å begynne tradisjonsbyggingen vår… 🙂 Han får kalender da, en helt vanlig sjokoladekalender, men jeg kan ikke si jeg ser helt frem til å skulle forklare konseptet med “bare en luke per dag” og “etter 24. desember blir det ingen daglig sjokoladebit lenger” til den lille godtemonsen vår, hihi.

Selv om mesteparten av forrige uke gikk med til jobb fikk vi gjort noe fint for oss selv også. Vi gikk glipp av Elisabeths bursdag for et par uker siden på grunn av at vi ble syke, men det skulle bli en ny mulighet gitt. Denne gangen på en fredagskveld med barnevakt (Oliver var hos mamma og Anders) og mulighet for rødvin også! Og rødvin ble det, og fantastisk god mat som var nydelig servert, og kortspill, og herlig selskap av vertene. Litt fjortisspråk kanskje, men selv om vi kom fredagstrøtte og slitne omtrent rett fra jobb var det en utrolig vellykket og masse, masse kos kveld!! 😀

Ny kjole fikk jeg kjøpt meg på lørdag også! Sånn kan det gå når man ikke finner det man egentlig var ute etter 😉 Jeg er veldig fornøyd med kjolen, som vel egentlig er en hverdagskjole som kan rockes “ned” og pyntes litt opp sånn at man kan bruke den til forskjellige anledninger. Nå må jeg bare få fatt i den kjolen jeg egentlig skulle kjøpe, så kan invitasjonene til diverse festligheter bare strømme på *LOL*

Nå har vi fått delt ut alle gaver som lå liggende også, så da kan jeg vise frem kortene jeg laget til bursdagene i oktober/november 😀 Definitivt ingen kort med wow-faktor, men jeg har laget dem selv i hvert fall – det er det viktigste for meg i og med at jeg har hatt så liten scrappetiltakslyst som jeg har hatt de siste månedene 🙂 De to “Heidi Swapp”-kortene hadde jeg visst ingen gode bilder av fant jeg ut 🙁 Men kortene ble i hvert fall laget i tom Heidi Swapp-emballasje; det ene ble fylt opp med søt ørepynt, det andre med rosa geléhjerter.