Karianne, en barndomsvenninne av meg, har vært ute på flere spennende reiser tidligere, og i sommer/høst hadde hun et nytt reiseprosjekt: Vietnam og Kambodsja. De ukene hun var ute på tur slo hun følge med Audun, en annen eventyrlysten nordmann. Han skriver blogg fra sin reise, og underveis formet ideen om å gi noe tilbake til lokalbefolkningen seg. Han har kalt prosjektet sitt Helping Back, og samler inn penger frem til 10. november. Pengene går direkte til mat, klær og utstyr til fattige barn og familier i et område i Kambodsja. Spre gjerne det glade budskap, og donér gjerne en slant med penger om du føler du har noe å avse. Jeg synes det er et fantastisk tiltak, så vi har med glede bidratt med en liten sum penger. Ut fra det Audun skriver og bildene han viser frem er det helt klart at alle han har gjort noe for setter ufattelig stor pris på engasjementet hans!

Du kan lese mer om prosjektet her: http://lostintravelling.wordpress.com/helping-back-a-backpacker-gives-back/


EDIT: Karianne fortalte meg at alle de som har bidratt med penger har blitt gjort stas på av barna på skolen: Barna har tegnet Thank You-plakater! Jeg fant et par bilder av “min” plakat (som jeg har lånt fra Helping Back-siden til Audun) – søtt ikke sant? 🙂