Vi har vært litt syke her i heimen i det siste, en hel ukes tid gikk med faktisk. Vi så at Oliver begynte å bli litt varm og pjusk en torsdag ettermiddag etter barnehagen for to uker siden, mens “onkel” Terje var på besøk, så dagen etter ble det hjemmedag på han og Roar. Gjennom hele helgen var han syk, det ble litt tøft for oss alle siden jeg jobbet med prodsetting av nok en release for en av kundene våre. Feberen gikk sakte, men sikkert, nedover, og onsdagen etter følte vi at han var klar for barnehagen igjen. Da var det min tur… Feber og kroppsverk, dagene gikk med til å sløve og sove på sofaen. Med helgen til hjelp gikk det over; vi våget oss til og med på en Drammenstur for bl.a. å klippe Oliver hos frisøren. Vi aner ikke om det “grisesyken” vi har hatt (sånn som svoger Rune) eller om det var en helt vanlig forkjølelse, men pyttpytt. Bestemor og bestefar våget seg til og med en tur til oss på søndagen, og de hadde med seg kake til oss og pakke til Oliver i anledningen dåpsdagen. Koselig 🙂

Jeg kan ikke fatte at denne uken som straks er slutt har gått så fort. Snart er vi i midten av november jo! På fredag hadde jeg kjempekoselig besøk av Hanne og Aud, som også hadde med seg nydelige roser i tillegg til sine blide ansikter! Tror det må være godt over ett år siden de var her sist, så det var utrolig hyggelig at det passet så fint på sparket nå 🙂 Jentene var ute på langtur, så da de dukket opp på kvelden hadde jeg lagd litt kosemat til oss:

Gratinerte nachos

Gjør følgende: Spre runde nachos på et stekebrett, legg over stekte tacokrydrede kyllingbiter (denne gangen brukte jeg tacokrydret kjøttdeig), dryss over feks. grovt kuttede biter med løk og mais, legg godt med revet ost på toppen. Stek midt i ovnen på 200°C til osten er gylden (ca. 7-8 minutter). Server med tomatsalsa, guacamole, kesam og evt. andre godsaker.

Jeg tror alle ble mette 😉 I går var planen å møte svigerinne Anita, den superkoselige mamma’n hennes (vi var arbeidskollegaer da jeg jobbet i Lier kommune) og min kjære bror på Hjem og hobby-messen (Scraporama) på Lillestrøm, men da jeg kom fram var det fullt kaos på parkeringsplassen og handlelørdag ellers i byen så jeg droppet å bry mitt fra før slitne hode med å lete “halve” byen rundt etter ledig plass og dro heller hjem. Neste gang jeg skal på messe der lar jeg bilen stå og tar heller toget…

Idag har det vært far sin dag! Roar fikk ingen flott gave av Oliver og meg, men han fikk sove lenge og han fikk også servert frokost på senga 🙂 Etter en sånn koselig start på dagen fikk vi lyst til å være litt sosiale, så vi tok et impulskaffebesøk hos Lise Merete, Rune og Miriam, før vi dro videre til Hokksund hvor vi hadde invitert oss selv på middag, hihi. En fin dag, og en finfin helg går mot slutten, håper den nye uken også blir fin – både for DEG og meg ♥