Nja, det kommer an på hvordan man definerer kreativitet det 🙂 Jeg er hele tiden kreativ på jobb, i form av å stadig vekk måtte grave, forske og finne løsninger på kundenes og brukernes trøblete problemer. Kreativitet i form av scrapping har det blitt lite av i det siste, til tross for store planer i sommer (og for så vidt et ypperlig vær). Bortsett fra et par kort; bryllupskort til Elisabeth og Håkon og bursdagskort til Theodor, har det ikke blitt mye papirlek på lang, lang tid (med unntak av den ene LO’en jeg lagde på “hytta” i Røldal). Jeg glemte å ta bilde av kortene før jeg ga dem bort også. Egentlig like greit, for de var flaut enkle *rødme*

Derimot er jeg mer kreativ hjemme om dagen. Vi har bodd i leiligheten vår i 3,5 – snart fire år, og har bodd med litt midlertidige løsninger etter hvert som behovene har meldt seg (les: en liten prins som vokser og krever stadig mer av plassen i vår lille 3-roms). De siste ukene har jeg fått et innfall av hjemmekoselighet. Både Roar og jeg har lyst til å freshe opp leiligheten litt uten å måtte sette i gang med stor oppussing, derfor har det blitt litt shopping av interiør og stæsj, og mye tenking på hvordan vi har lyst til å ha det hjemme, smarte løsninger osv. Finn.no er kjekt for både kjøp og salg, eBay likeså, og vi har flust av fine butikker innen kort rekkevidde hvor man kan gå berserk i shopping hvis man vil og har penger nok. For ikke å snakke om alle de fristende nettbutikkene da, my oh my!! Nå må vi bare få tatt oss tid til å ta en ryddesjau her og der, kaste og gi bort litt, printe ut bilder til å sette inn i de nye Lisbeth Dahl-rammene ♥ (og i de hvite Europris-rammene som har ligget bortgjemt et par år), skru opp gardinstanga på soverommet og flytte om og omorganisere litt. Gleder meg veldig til vi har kommet et litt lengre stykke på vei!

Jeg har vært litt kreativ med bleier også, hihi! Jeg “bakte” min aller første bleiekake i helgen som var, og den ble overrakt Miriam (og Lise Merete og Rune) på søndag da Oliver og jeg var på en liten utflukt til Fetsund (Roar lå syk hjemme stakkar). Jeg ser helt klart et forbedringspotensiale, men til å være den aller første bør jeg være ganske fornøyd 😉 Kaken inneholdt ca. 1,5 pakke Libero mini-bleier (3-6 kg), et kosepledd som bandt lagene sammen, tåteflaske med ekstra smokker, bodyer, joggebukser, sokker, strømpebukse, tøypose, smokker, frottékluter, gas-kluter og hårspenner. Pynten var noen meter med rosa silkebånd, sjokoladehjerter og en søt bamse som topping 🙂

På familiefronten går dagene uten at jeg helt vet hvor de blir av. Oliver roper av glede hver morgen over å få gå i barnehagen, jeg er litt mer behersket når jeg finner ut at en ny dag er på vei og jeg snart må gå på jobb, og Roar hoster og snørrer og er fortsatt syk. Blir det Birken-deltakelse i år, eller blir det ikke? Det er det store spørsmålet her i huset om dagen…