Jeg klarer det ikke, jeg rett og slett klarer det ikke. Jeg klarer ikke å legge fra meg boken! To t-baneturer har jeg brukt på 2/3-deler, så en tur til på banen nå så er jeg ferdig med den. Den er både lettlest og fascinerende, derfor

feier tiden forbi som en vind når jeg får fordype meg i Astrids og Veronikas verden. Synes det er litt trist å tenke på at boken snart er ferdiglest; jeg vil så gjerne høre enda mer om Astrid og Veronika, bli enda bedre kjent med dem. Jeg må vel finne meg en lignende bok å lese på etterpå da 🙂

Det finnes mye materialistisk skjønnhet også. Sweet Jesus, omtrent hele kvelden i går brukte jeg på å vindusshoppe interiørting i “ørten” nettbutikker! Ønskelisten er lang og planene for litt oppfreshing hjemme er store, men pengepungen sier ikke akkurat “go for it”. Vindusshopping derimot, det er fortsatt gratis 😀 Jeg visste jo at Lisbeth Dahl har mye lekkert, men at hun hadde designet SÅÅÅÅÅ mye lekkert visste jeg ikke! Jeg er sikker på at minst halvparten av tingene i høst/vinter-katalogen fint kunne havnet i mitt hjem hvis boligen var stor nok og sparekontoen velfylt. Jeg mener, hvem kan motstå alle disse herlighetene her, og mer til?! *drømmedrømme*


Om noen vet om nettbutikker eller fysiske butikker som har godt utvalg av Lisbeth Dahl-produkter vil jeg gjerne vite om det! Tips om butikker som er ekstra serviceinstilte og gjerne hjelper til med å bestille inn varer de i utgangspunktet ikke har tatt inn av LD’s sortiment er ekstra velkomne. Jeg har lyst på en Glamorous Winter kjenner jeg ♥