Siden jeg er i siget må jeg bare vise frem at jeg faktisk har scrappet igjen! *hurrahurrahurra* Det er år og dag siden sist, kan det være 3-4 måneder tro?! Altfor lenge i hvert fall, og jeg som er en treg scrapper fra før av blir ikke akkurat raskere av å la hobbysakene ligge urørt så lenge heller. Det tok sin tid å få LO’en ferdig, men jeg ble ganske fornøyd til slutt 🙂 Ikke akkurat noen revolusjonerende albumside, men den inneholder koselige bilder og jeg har fått leke meg med noen av mine favorittprodukter igjen; bl.a. 3D-puter, bling, Dymo, kobberfarget chipboard fra Heidi Swapp, litt bånd/blonder og et av journalingstemplene fra 7Gypsies. Det er lettere å komme igang igjen når jeg bruker kjente og kjære ting har jeg erfart – og ikke minst med et glass rødvin innen rekkevidde 😉

Bildene er av Oliver som koser på fanget til pappa rett før leggetid en helt vanlig lørdagskveld ♥