Tenkte jeg kunne tipse om thickersoppbevaringen min hvis det er noen andre som grubler litt på hvordan oppbevare dem 😀

Jeg har ikke mulighet til å henge opp stenger med kroker enda, og clip-it-up er ikke noe for meg (tror jeg, skal aldri si aldri *knegg*). Derfor har jeg vært på jakt etter oppbevaring som er omtrent like bred som pakkene slik at den ikke tar opp unødvendig plass, noe som har mål som passer inn i scrappeskapet mitt og noe som også ser pent ut når det står fremme hvis jeg skal ha det lett tilgjengelig. Roar og jeg deler skrivebord på soverommet vårt, og vi er allergiske mot rot begge to *LOL*

Jeg fant en aviskurv i “skinn” på Bohus som passer helt ypperlig til dette!! Den er 20 cm bred og 42 cm dyp, så det er plass til maaaaaaaaasse thickers (og annet stæsj i høye, smale pakninger) oppi! Jeg digger å bare kunne “flippflappe” meg gjennom alfabetene, dette blir oversiktlig og fint føler jeg *jippi* *danse litt*