Phuh, fortsatt litt sliten etter 30-årslaget til Siw på lørdag, men det var en utrolig morsom fest! Hun og Torgeir hadde virkelig lagt ned mye jobb for å få alt helt perfekt, og vi lot oss alle imponere kvelden gjennom. Temaet var *BLING*, eller Hollywood-glam om du vil, og man kunne nesten tro at vi var i Hollywood også!

Da vi ankom huset ble vi møtt av kveldens fotograf som ba oss stille oss opp foran den svarte bakgrunnen. Alle gjestene skulle selvfølgelig bli tatt bilde av på ekte Hollywood-vis. Så skred vi opp den røde løperen mens faklene brant lystig, og inne ventet et glass musserende vin med gullflak. På kjøkkenet holdt kokken og assistenten hans på med siste finish på maten, mens gjestene minglet rundt. Folk hadde gjort seg flid med både antrekk, hår og sminke, jeg er sikker på at til og med Jan Thomas hadde vært strålende fornøyd om han plutselig hadde dukket opp på festen 😀

Døren fra stuen førte oss ut på terassen som var dekket til med et stort partytelt, og der var det pyntet et stilfult langbord med hvite duker, gjennomført bordpynt og en stooor og lekker lysekrone i taket. Vi koste oss med tapas (fy søren så mye “smågodt”!!) og vin, og utover kvelden ble det avholdt kåring av bl.a. kveldens flotteste kvinne og mann, beste hår, beste antrekk og hotteste par. Siw fikk også en *kremt* fin sang av et par av venninnene sine, hihi. Jeg rakk til og med å ta noen dansesteg på stuegulvet før vi tok taxi inn til Drammen og TimeEkspressen videre oppover til Hokksund. Litt gøy å sjangle seg oppover til Hasselbakken i måneskinnet midt på natta *fnise* Vi ble ikke så sent da, hadde valget mellom
0028 eller 0228 fra Drammen. Vi syntes det ville blitt i seineste laget å ta 0228-bussen siden vi tenkte at Oliver hadde lyst til å ha oss tilbake friske og opplagte dagen etter, og det var veldig fornuftig når jeg tenker meg om. Det kan fort hende det hadde gått med litt mer vin hvis vi hadde blitt lenger, og da hadde ikke morgendagen vært fullt så morsom, haha! Oliver sov seg søtt gjennom natten mens svigermor som, snill som hun er, droppet hyttejobbing på fjellet til fordel for å passe go’gutten vår. Takketakk for hjelpen!

Jeg tok nesten ingen bilder denne kvelden, så jeg legger heller ved et
par bilder av bursdagskortet hun fikk sammen med gaven fra noen av oss
barndomsvenninnene. Temaet for festen var jo som sagt *BLING*, så på
kortet har jeg brukt bling i lange baner – både Prima Say it in
Crystals, glitterlim og Glimmermist 😀

Elisabeth og gutta kom innom en tur før vi dro hjemover på søndagen. Jeg tror Oliver syntes det var veldig gøy å få leke litt med fetterne sine! Helt til det plutselig ikke var så gøy lenger, da trøttheten tok overhånd for både Oliver og Sebastian…

Roar må forresten få en liten blogg-klem i kveld. Før helgen kom han hjem med en overraskelse i en pose til meg, og gjett hva som var oppi: Deilige Timberland Gore-Tex tursko!! Nå skal jeg ikke lenger klage på skoene da vi går tur i skogen i hvert fall 🙂