Forrige lørdag var det klart for treffet som Elisabeth hadde invitert til i Hokksund. Etter en del styr med pakking av kofferten (jeg klarer ikke planlegge prosjekter så jeg visste liksom ikke helt hva jeg skulle ta med…) kom vi oss avgårde til slutt – litt senere enn planlagt. Jeg var ikke først, men heller ikke sist ute, og jeg koste meg i maaange timer med scrapping – og litt skravling. Må jo utnytte tiden når jeg først har scrappetid må vite 😉 Flere av jentene er aktive på scrapping.no, og det var veldig koselig, og ikke minst gøy, å treffe dem i virkeligheten!

Treffet ble arrangert i barnehagen der Elisabeth jobber, og hun fortalte at noen av de ansatte føler at det er energi i noen av rommene som ikke kan sees med det blotte øye, og at de faktisk har hatt besøk av folk som har renset barnehagen. En stund ut på ettermiddagen hørte vi et kraftig dunk i en dør, og “Fia” og jeg, som satt ytterst på bordenden kunne oppfatte en bevegelse i øyekroken. “Fia” mente til og med at hun hadde sett en mørkkledd skikkelse. I flere dager var jeg overbevist om at jeg hadde sett et ordentlig spøkelse, og jeg hadde egentlig gledet meg litt til å fortelle om at jeg var på et ekte spøkescrappetreff, hihi! Det må dessverre utgå siden det faktisk var en naturlig forklaring på det “Fia” og jeg så: En av de ansatte hadde vært innom barnehagen, men gått kjapt forbi da hun ikke hadde fått kontakt. Litt kjedelig synes jeg, hihi, den første versjonen var liksom litt morsommere å fortelle!

Jeg fikk i hvert fall laget 2,5 LO på treffet, og er strålende fornøyd med min egen innsats! Den siste laget jeg ferdig hjemme 😉