Wow, er det virkelig nesten tre uker siden jeg blogget sist?! Tiden har løpt i fra meg… Jeg gir opp å oppsummere hva som har skjedd siden sist, da kommer jeg til å skrive meg bort i et laaangt innlegg og det orker jeg ikke nå. Men jeg kan jo fortelle at Roar og jeg har startet årets juleferie med å kjøre hjem! Både hjem til mine foreldre og hjem til hans foreldre. Pappa ble 60 år i går (hipphurra!), så vi feiret han sammen med flere fra familien, og i dag dro vi nedover igjen til Hokksund for å slå oss til ro hos svigers noen dager. Vi rakk en rask tur innom Elisabeth og Håkons nye hus også, de kommer til å få det så koselig! Håper så inderlig de kommer til å trives, det er ikke bare-bare å flytte så langt og måtte starte på nytt med jobb og venner og alt annet som følger med…

Resten av jula skal vi kose oss sammen med familien både her og der, vi skal spise god mat og bare slappe av. Nyte at andre også har lyst til å kose og holde litt på den søte snusken vår! Han begynner å bli så stor, i romjulen runder han faktisk 5 måneder, jeg skjønner ikke hvor tiden har blitt av. Han har blitt en blid og fornøyd gutt som liker å være sosial, bli kilt på magen og i halsen, ler og skravler, gulper fortsatt mye, sikler og slever (kommer det tenner snart?) og interessert i ting som blinker og lager lyder og generelt ser spennende ut å putte i munnen.

Mot alle odds ble det faktisk hjemmelagede julekort i år også, jeg tror jeg kom opp i ca. 20 stykker. Ikke verst med tanke på at jeg tross alt har en liten baby å ta vare på, pluss at Roar var til London i tre dager denne siste uken før jul, så jeg er fornøyd! De som ikke fikk julekort fikk et kjøpekort med bilde i posten, bedre enn ingenting 🙂

Til alle som er innom bloggen min: Ønsker dere en riktig god jul!